Jumat, 30 Juli 2010

Vrijdag preek in As-Soennah moskee Buntok op de 16 7 2010

WE LEREN VAN DE NAAM VAN GOD DUIVEL LIGGEN


Door: Shamsuddin Rudiannoor


Eerste preek
Vrijdag congregatie hopelijk barmhartigheid van God Sub-hanahu wa Ta'ala.
Nogmaals ik bracht het woord van God in de Koran soera Al Aa'raaf tussen de verzen 11 tot 27. Als eerder gewezen op de verplichting om de edele delen te dekken, waardoor een vijand van de satan als een echt mens en benadrukken Gods bevel dat we niet willen worden misleid door Satan en Ijma qiyas, ligt de nadruk dit keer is het gevaar van volgende Satan Ijma qiyas en variaties van de ontwikkeling. Ijma qiyas en zodra dit is gewoon een ander woord voor leugen in de naam van God.

In soera Al Aa'raaf vers 11 zegt Allah: [11] Voorwaar, Wij hebben u geschapen (Adam), dan kunnen we vorm van uw lichaam, dan zeggen we onze engelen, "Onderwerpt u aan Adam", vandaar ze allemaal onderwierpen zich, behalve Iblis.Satan niet begrepen degenen die zijn boog het hoofd.

What's going on in deze paragraaf? Ten eerste, God verklaarde Zijn schepping van Adam is een schepsel genaamd de beste. De hele hemel wezens moet omlaag voor hem knielen. God zegt tegen zijn engelen: "Onderwerpt u aan Adam", vandaar al de engelen boog, behalve Satan. In het kort, God vertelde de engelen alle boog zich neer en knielen. Maar dit knieling shari'a werpt een uitzondering dat is de duivel. Zo heeft de opstandige engelen zijn de vrijstellingen en uitzonderingen is de duivel. Dus ook de mens zijn. De hele mens moet draaien islamitische shari'a. Als er een gevoel is niet verplicht, dan is hij een uitzondering gemaakt en dat de uitzondering is de duivel.En dat allemaal zelf uitsluit van aansprakelijkheid islamitische shari'a is de duivel.

Vrijdag de gelukkige pelgrims.
In waging Paramadina in Kebayoran Baru (Jakarta), dd 23.01.1987, een studie deelnemer die vraagt de spreker genaamd Dr. Nurcholis Majid: "Verkeerde Satan want hij zal niet buigen voor Adam toen God hem gemaakt? Het is niet alleen toegestaan om onderwerpen aan Allah? "

Dr.Nurcholis Majid die vraag te beantwoorden met een citaat van het advies van Ibn Arabi. Hij nam het standpunt van Ibn Arabi tijdschrift uit Damascus, Syrië. Hij zei: "De duivel zal ooit de hemel komen, zelfs op de hoogste plaats, omdat hij niet zou knielen behalve voor God alleen, en dit is pure monotheïsme."
Stel je voor! Het is duidelijk dat de duivel is in feite onjuist en misleidend om te zeggen dat de duivel is de beste leraar tawhid, de meest correcte en meest krachtige. Wie wil leren eenheid, leren Satan. Dit is de mening van Ibn Arabi, een man die was in Murcia (Spanje), geboren op 17 Ramadan 560 (28.07.1165 M). Ibn Arabi's dood in Damascus (Syrië) in 630 Rabi'utsani H (10 1240 AD). Mensen van het soefisme deze Falsafi genaamd Abubakar Mohammed ibn Ali Al-Hatimi Muhyiddin al Andalusy tegen Thaise. Mensen leren van hem dat Al-Ittihad of realisatie van theorieën of Manunggaling onderwerpen Wihdatul Gusti, Wihdatul Ad-yan of de eenheid van religies, of Al Ittishal Emancipatie leren en leren de theorie Nur Mohammed. Stel je voor, waarom leren we de islam uit Spanje toen de islam kwam uit Arabië, de Arabieren van de profeet Mohammed en de Koran in het Arabisch. Het leren van een Matador of voetbal kunnen leren uit Spanje, waarom dan de islam tot het onderzoek Spayol? Wij belijden bernabi de islam en Mohammed, we zijn onwetend van het Arabisch, wij begrijpen niet de taal van de Koran, maar we zeggen dat de islam in Saoedi-Arabië dwalen. Dit betekent dat al heel duidelijk dat God de duivel verteld, maar we zelfs zeggen ketterse grand verzorgers, leerkrachten zijn de meest zuivere monotheïsme. Astagfirullah.

En God zeide tot de satan in Al Aa'raaf vers 12: "Allah zei:" Wat belette u diwaktu ik besteld heb je? "Satan antwoordde:" Ik ben beter dan hem plat! U hebt mij uit vuur terwijl hij u uit klei schiep."

In vers 12 duidelijk de reden van de duivel weigerde te knielen voor Adam, dat is de reden van afkomst, juriat, de oorsprong. Satan aan God, die aandrong juriat dat afkomstig is van vuur is edeler dan de klasse van de grond. Wat is de essentie van deze paragraaf? Een zin is qiyas of analogie. Daarom, de shari'a Weigeren met qiyas is Lessen van de duivel. Geen wonder dat er een geschiedenis die leest: "Qoosa Satan. Wahuwa awwalu manqosa.” (Qiyas de Grote Satan. Hij was het die als eerste had qiyas) In een ander verhaal zei:" Awwalu manqoosa Iblis. Wamaa ubidatus syamsu wal qomaaru illa bil maqooyis”. "(De eerste keer was qiyas is Satan. Het zal niet mijn vertrouwen en de zon en de maan, behalve na ten-qiyas ").

Tekenen van Allah zal niet worden geweigerd, behalve na de discussie.Zou het niet worden bestreden door de islamitische wet, behalve na onderhandeld. Als iemand wil lopen de shari'a, de ander zegt: "Voldoen aan onze eerste ai. Bararunding dahulu”. Dat zijn wij, wij zijn erg bang van de islam, maar willen we de islamitische hemel dragen. Verwoord in een andere lip ook in het hart ..!

In de zaak van juriat, onder ons er sterk van overtuigd zijn afstammelingen van de profeet Mohammed die kwamen uit Noord-Afrika, Egypte, Pasuruan, Jakarta, Surabaya, er zijn zelfs kleinzoon van de oorspronkelijke Kandangan de profeet Mohammed. Waar het vandaan komt? Hoewel zeer duidelijke nakomeling van de profeet Mohammed Quraish Qoeraisj en de natie leefde in Mekka - Medina. De vraag is, waarom in Mekka - Medina niet te horen wanneer de persoon met de naam Habib Buntok bijna elke dag zijn er mensen genaamd Habib?

Vrijdag de gelukkige pelgrims.
Bovendien, in Al Aa'raaf paragraaf 13 en 16 tot 18 zegt Allah: [13] Allah zegt: "Gaat uit de hemel, want je moet er niet prat op, dan komen, gij onder hen die veracht."
In paragraaf aan [16] - [17] Hij zei: "Omdat gij me gestraft dwalen, ik (belemmeren) ze van de straat die u recht, dan zal ik hen van voren en van achter hen en van rechts en links van hen. En u zult niet vinden de meesten van hen dankbaar".

Denk er eens over! Het was duidelijk demon God ketter veroordeeld, hij accepteert de straf. Hij zou gewoon naar de hel gaan een lange oude huis. Na een lange lange oude leeftijd wordt dan verleend hij beloofd om hard te werken om te misleiden mensen. Dat is de duivel. Hij is bereid om naar de hel gaan, zolang ... Happy birthday .. Happy birthday...!

Want dat is de duivel belofte in vers 18 zegt God demonen uitdrijven keer waarschuwde ons: "[18] Allah zegt:" Kom uit de hemel als vernederd en verdreven. Inderdaad wie van hen u zal volgen, zal ik echt de hel met u allen vullen. "

Tot slot, wie is overeengekomen consensus of een coalitie met de toenmalige duivel zeker naar de hel gaan. Het geheel van menselijke fouten en de duivel zal gepijnigd worden in de hel. Al met al bestraft met een zeer zware straf. Maar vergis je niet uit angst voor een voogd duivel uit de hel. Door de gemeente en bevorderen ze de schoonheid van tasawwoef naar de hel. Ibn Arabi beweerde Satan zou de hoogste hemelen binnengaan, omdat de duivel de leraren in het meest zuivere monotheïsme. Andere woorden, de duivel uit het vuur. Is het mogelijk dat de brand werd gemarteld met vuur? Als de mensen waardig te worden gemarteld met een nieuwe vlam. Dit betekent dat, ongeacht de oorsprong van de mens worden gefolterd land met de grond? Ze zeiden dat het onwaarschijnlijk was de brand kwellende vuur. Zijn vrienden vuur met vuur. Land was het niet mogelijk om de grond marteling. Dat pledoi duivel proberen te misleiden mensen. Na al deze pledoi minder krachtig omdat veel mensen die sterven was gerold bodem. Mensen blijkbaar niet ontspannen als zijn ogen te nemen in de woestenij van stof? Veel mensen die verdronken toen de mens ook worden afgeleid uit het water.

Kesyirikan brommerig en mankracht om de almacht van God is zeer breed. Abu Bakr al-Iraakse vertelde me, een cult-status van graven op de moskee imam en prediker van Diyali, Irak. Khatib zei: "Ik bid tot Allah gedurende de zes jaar dat ik gaf aan een kind maar ik ben niet bepaald het kind. Daarna ging ik naar mijn leraar Sheikh Mustafa een-Naqshbandi in Erbil - Noord-Irak, Ik draaide me naar hem toe en vraag hem beristighatsah nakomelingen tot begiftigd met twee tweelingen."

Kijk naar misleiding van satan, beristighatsah tot het graf, op Akbar onttrekken. Shirk, maar het gebed wordt toegekend, hoe? Allahu akbar. Allahu Akbar. Satan was verleend het gebed van zijn dienaren. Wallahu a'lam. En Allah weet het beste.

Toen Mohammed Othman al Burhani praten over manaqib Sayyid al-Badawi, zei hij: "Hij bad tot God om God te vragen de petitie van drie twee verzoeken te verlenen en de derde te verwerpen. Hij smeekte God om voorbede voor iedere persoon die een bedevaart naar zijn graf dan God geve het te accepteren. Hij smeekte God om iedereen die een pelgrimage naar zijn graf slechts een keer en slechts een keer Umrah pelgrims worden beloond, dan is God geve het. En hij smeekte God om hem dan gezet in de hel God verwerpt. Zij werden vervolgens gevraagd om Sayyid Ahmad al-Badawi: "Waarom heeft God afwijzen van uw gebeden, zodat je naar de hel gaan?" Hij antwoordde: "Want als ik naar de hel gaan en dan rol ik rond in het toen de hel zal veranderen in het groene gras, hoewel God heeft vastbesloten om ongelovigen met hem marteling. "

Vrijdag de gelukkige pelgrims.
Van Ibn Arabi, een grote moskee prediker Diyali, Irak, Sayyid Ahmad al-Badawi, allen van hen beveelt shirk voor de toegang tot de hemel. God's angst voor de voogd. Dat betekent dat de voogd van het soefisme is zeer groot en God is zeer afhankelijk van hun barmhartigheid. Wat betekent dit alles? Dit zijn demonen die effectieve technieken, die relevant zijn voor de soera Al Aa'raaf punten 19 tot 22.

Toen God in Al Aa'raaf 19 zegt: "[19] (En Allah zegt):" O Adam, u en uw vrouw bleef gehuisvest in de hemel, en gij zowel eten waar u maar wilt, en je niet twee hebben benaderd deze boom, jullie beiden, met inbegrip van mensen die dzalim ".

In dit vers Allah melarangan Adam en zijn vrouw benaderde de boom, die, indien geschonden zou resulteren in een persoon dzalim. Maar Satan Gods getuigenis loochende het, zeggende in Al Aa'raaf verzen 20-21: "[20] Toen Satan fluisterde hem kwaad aan hen om aan hen te openbaren wat ze zijn afgesloten van de genitaliën en de satan zei:" Uw Heer heeft u niet verbieden benaderde deze boom, maar zo dat je twee nog niet engelen of geworden van het eeuwige. "[21] En de duivel gezworen om hen allebei." Voorwaar, Ik was met inbegrip van het geven van advies aan jullie beiden. "

Wat is de betekenis van dit vers? Shari'a ruzie met God is een leugen namens een geraffineerde fraude technieken. Satan heeft te misleiden met een adviseur die was taai. Hij swivel-salto met de shari'a van Allah qiyas en consensus. Het was duidelijk God verbiedt de duivel als een vriend te nemen, we nog steeds geloven in de duivel. Het is duidelijk dat de duivel in de hel, maar we geloven dat de duivel Tauhid docenten die de hoogste hemel. Het is duidelijk dat de mens en de duivel zal worden gekweld door de hel, maar we aarzelen, omdat Sayyid Badawi weigerde te gaan naar de hel. Geen twijfel dat we zijn verboden, tenzij een geplande bedevaart naar de drie moskeeën, voor de Umrah of Hajji, maar we zijn ervan overtuigd dat pelgrimstocht naar de graven van de heiligen is beloond belonen Hajji en Umrah op hetzelfde moment. Het is zeer stevig Hij zei: "Voorwaar, Satan is de echte vijand voor u", maar we zijn nog steeds gewoon vrienden mee bekend zijn. Nogmaals, het was erg fel Hij zei: "Heb je twee hebben benaderd deze boom, dan zijn zowel van u menjadilah inbegrip van degenen die dzalim." En Adam en zijn vrouw nog steeds nieuwsgierig en geloven dat het woord van Satan. Het woord Satan [21]: "Uw Heer niet verbied je om deze boom benadering, maar zo dat je twee nog niet engelen of er geworden van het eeuwige." En Satan zwoer tot hen beiden. "Eigenlijk was ik ook geven van advies aan jullie beiden."

Dit is hoe de duivel ons misleidt. Met heldere qiyas, zoeken naar consensus of om coalities te bouwen, en de laatste is bersumpahnya Devil in alle ernst dat hij de vriend die het juiste advies gaf voor de mens. Wat is de kern van dit alles? Het punt is om te liegen in de naam van God. Liggend in de naam van de islam. Dus: qiyas, samenzwering, coalities, consensus te liggen in de naam van God is het routine-werk van Satan. Satan is zeer scherp om dat te doen voor ons. Rajin pangkal pandai. Diligent goede uitvalsbasis. Rajin pangkal berhasil. Base noeste arbeid.

Walaa talbisul haqqa bil baathil wa taqtumul haqq wa antum ta'lamuun.
TWEEDE preek

Vrijdag de gelukkige pelgrims.
Profeet Mohammed sallAllahu alaihi wa Salam is onze rol model. Hij verliet de heilige Koran als een gids die overleefd. Maar hij zelf zich beklaagd over de houding van zijn volk. Moslims die erkennen de heilige Koran als de Schrift was meer dan gehoorzamen geweigerd.

Hij zei dat Al Furqan vers 30: "[25:30 De Boodschapper] zegt:" Mijn Heer, mijn volk maakte de koran is iets dat wordt genegeerd. "

Laten we eens kijken, de meeste moslims Rasullah geklaagd dat erkent de koran als de Schrift, maar verwaarlozing pengamalannya. Moslims zijn meestal leugenaars, het verschil tussen woorden en daden. Dan wat het woord van God om een klacht te beantwoorden Profeet? Al Furqan vers 31 vertelt ons zijn beoordeling: "Zo [25:31] Ja dat ben jij, want we hebben gehouden voor elke profeet een vijand van de mensen die gezondigd hebben. En voldoende is uw Heer alleen al is een Leider en Helper."

Vrijdag de gelukkige pelgrims.
Onder de pelgrims zijn we naar hogere geleerden verslaglegging op dit gebied is een indicatie van de lopende ketterij. Apa jawaban ulama nomor satu itu? Wat is het nummer een antwoord op de geleerden? Hij zei: "We moeten mensen niet te beschuldigen van ketterij, wie weet leren ze de essentie!" Wat is de kern van dit incident? Strijd voor de islamitische wet zou worden geconfronteerd met een groot obstakel, omdat shari'a wordt beschouwd Lowlife godsdienst, religieuze, leken, terwijl zij zijn mensen die zijn gekomen om maqom ma'rifat hawash, Tariqat ook de natuur. Dit is misleiding voor onze ogen. Wat als de geestelijkheid was gekomen om de essentie, mag niet langer de praktijk wet. Het bewijs is nog steeds het dragen van de shari'a. De menselijke natuur waren bodem, voedingsmiddelen gegeten elke dag zijn ook voornamelijk de grond. Gebakken kip, druiven, mango's, pais meerval, allemaal uit de grond. Dat shari'a. Als u denkt dat het niveau heeft bereikt van de natuur mag geen rijst eten omdat rijst de shari'a, voedsel leken. Vanwege de aard van het voedsel wordt dan de geestelijke grond was verondersteld om de bodem te eten. Voedsel is de essentie, eet hij landt, niet eten het voedsel van de shari'a. Stop met het eten van rijst, omdat rijst is het voedsel van de leken.

Allah zegt in soera Faathir paragraaf 5 en 6: "[35:5] O mensen, de belofte van Allah waar is, dan niet laten misleiden wereldse leven u en niet ooit slimme duivel, die had weten te misleiden u omtrent Allah bedriegen. [35:6] Voorwaar, Satan is een vijand van u, dan maken hem tot vijand, omdat in feite de duivel duivel-fractie was uitgenodigd om bewoners van een brandende hel. "

In soera Al Vee vers 112 zegt Allah, wat betekent: "En zo hebben Wij voor elke profeet een vijand van de menselijke duivels en de djinn, een aantal van hen bleek aan een andere partij zijn mooie woorden om te frauderen"

Dan in soera Al-Kahf vers 50 zegt Allah: "[18:50] En (gedenk) toen Wij tot de engelen zeiden ons:" Onderwerpt u aan Adam, dan zijn zij allen zich onderwierpen, behalve Satan ". Satan is een groep van djinn, dus hij gehoorzaamde de bevelen van zijn Heer. Zult gij het kind van Satan en zijn nakomelingen als trustee, voogd, andere dan ik, die je vijanden? Het is zeer slecht demon plaats (God) voor diegenen die kwaad doen. "

Buntok, 7 Juli 2010

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Oleh-oleh Kalimantan

Jan 12 Oleh-oleh Kalimantan Kami juga memasarkan beberapa jenis oleh-oleh khas Kalimantan, diantaranya mandau, tas manik motif Da...